Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna / Organizacija
Uredi podatke

Savjet mladih Grada Poreča - Parenzo

Djelokrug rada i nadležnost Savjeta mladih riješeni su Zakonom o savjetima mladih (NN 41/14), te gradskom odlukom o osnivanju Savjeta mladih koja je donijeta 27. studenog 2014. godine (Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo 10/14).

Gradsko vijeće je 5. veljače 2015. godine donijelo Odluku o objavljivanju Javnog poziva za isticanje kandidatura za članove i zamjenike članova savjeta mladih Grada Poreča-Parenzo, čime je započeo postupak njihovog izbora. Nakon dostavljenih prijedloga, Gradsko vijeće Grada Poreča-Parenzo na sjednici održanoj 16. travnja 2015. godine donijelo je Odluku o izboru članova Savjeta mladih Grada Poreča-Parenzo. Za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Grada Poreča-Parenzo, na mandat od tri godine, izabrani su:  

1. DEJAN BABIĆ član,  DIEGO ŠALJA zamjenik,  

2. BORIS GOSTIĆ član,  MATIJA OPLANIĆ zamjenik,  

3. IVAN HERAK član,  GORAN BEDRINA zamjenik,  

4. DEJVID LAKOSELJAC član,  TONI LEGOVIĆ zamjenik,  

5. MATEJA PANČELAT članica,  NATAŠA CVIJANOVIĆ zamjenica,  

6. NINO RITOŠA član,  PAOLO RITOŠA zamjenik,  

7. PETRA ŠIMEGI članica,  IVAN STRNAD zamjenik.

    

Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Poreča-Parenzo održana je 14. svibnja 2015. godine, a na njoj je većinom glasova za predsjednicu izabrana Petra Šimegi, dok je njezina zamjenica Mateja Pančelat.

 

Savjet mladih Grada Poreča - Parenzo imat će utjecaj na donošenje i provedbu odluka Gradskog vijeća koje su od interesa za mlade, a to konkretno znači da će porečki Savjet mladih predlagati Gradskom vijeću raspravu o svim pitanjima od značaja za unapređivanje mladih.