Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Pušteni u rad novi uređaji za naplatu parkiranja otvorenih parkirališta

Pušteni u rad novi uređaji za naplatu parkiranja otvorenih parkirališta

S ciljem jednostavnijeg korištenja usluga te konstantnog rada na podizanju standarda, trgovačko društvo Usluga Poreč d.o.o. početkom srpnja pustilo je u rad nove uređaje za naplatu parkiranja. Novi uređaji postavljeni su na najfrekventnije lokacije s aspekta prometa u mirovanju i to u ulici  Rade Končara, Turističko šetalište te u Zagrebačkoj ulici.

Novost koju donose novi uređaji svakako je mogućnost plaćanja putem bankovnih kartica uz već postojeće opcije koje uključuju kovanice i novčanice.

Uvođenjem novih mogućnosti uplate parkirnih karata prvenstveno se olakšalo korištenje parkirališta svim korisnicima, te su se stvorili uvjeti za daljnju nadogradnju i uvođenje novih i svjetskih trendova u području usluga parkiranja.

Vrijednost novih uređaja s montažom iznosi oko 200.000 kuna, a koja su sredstva osigurana financijskim planovima Društva.

Usluga Poreč d.o.o. posljednjim je investicijama na području zatvorenih parkirališta podignula standard istih na zavidnu razinu pri čemu je logičan slijed bio i daljnje ulaganje na otvorena parkirališta. Društvo, u ljetnom periodu, upravlja s preko 600 parkirnih mjesta otvorenog tipa, a direktna naplata se osim putem SMS naplate može izvršiti na ukupno 22 parkomata koja su raspoređena po gradskim zonama te pritom vidljivo označena vertikalnom signalizacijom.

Trendovi te razvoj tehnologije u području parkiranja konstantno se mijenjaju i unaprjeđuju pri čemu je veliki znak stavljen na digitalizaciju, automatizaciju te jednostavnije i jeftinije održavanje. Prosječna starost uređaja za naplatu parkiranja u gradu Poreču novom investicijom smanjena je sa 8 na 6 godina te je plan za buduća razdoblja  daljnje uvođenje novih sofisticiranijih uređaja, koji će omogućiti veću i kvalitetniju funkcionalnost otvorenih parkirališta.

IN ITALIANO...