Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Asfaltirane Ročka i Humska ulica u Vranićima

Asfaltirane Ročka i Humska ulica u Vranićima Asfaltirane Ročka i Humska ulica u Vranićima Asfaltirane Ročka i Humska ulica u Vranićima Asfaltirane Ročka i Humska ulica u Vranićima

Grad Poreč-Parenzo nastavio je, tijekom prethodnog razdoblja, s asfaltiranjima cesta, nogostupa i puteva u porečkim naseljima. U sklopu radova asfaltirani su dijelovi ulica Ročka i Humska u naselju Vranići.

U Ročkoj ulici je asfaltirana prometnica kod kućnih brojeva 37B, 37C, 37D i 39A i 39B. Prometnica je ukupne dužine 67 i širine 5,50 m a nastavlja se na radove kojima je prošle godine riješena problematika zadržavanja vode na samom križanju tog ogranka s Ročkom ulicom.

U Humskoj ulici je asfaltirana prometnica između kućnih brojeva 30 i 66 u dužini 70,00 m i širini 5,50 m. Na obje lokacije u sklopu radova su uređene i bankine.

Radove je izvelo pulsko poduzeće Cesta d.o.o. temeljem ugovora o izvođenju asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i puteva na području Grada Poreča – Parenzo za 2017. I 2018. godinu.

IN ITALIANO...