Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U Velenikima otvoren novi društveni dom

U Velenikima otvoren novi društveni dom

U Velenikima otvoren novi društveni dom U Velenikima otvoren novi društveni dom

U Velenikima su protekle subote, 13. svibnja 2017. otvorene nove društvene prostorije. Kućica društvenog doma modularni je objekt površine 36 metara kvadratnih, s većom društvenom prostorijom i s dva sanitarna čvora, postavljeni su u Velenikima pokraj polivalentnog, dječjeg i boćarskog igrališta, a ubuduće će ih moći koristiti mještani i članovi boćarskog kluba za druženja i sportska okupljanja.

Prilikom otvorenja, zamjenik gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić rekao je kako je ovo nastavak politike ravnomjernog razvijanja grada i prigradskih naselja, u kojem osiguravanje prostora društvene namjene igra veliku ulogu. – Ovakav smo modularni objekt već postavili prošle godine u Červaru, a u Kukcima i Fuškulinu su nanovo izgrađeni, kroz odličnu suradnju s mještanima. Drago mi je da se društveni domovi itekako koriste i redovno postaju središte društvenog života tih naselja, zaključio je Peršurić.

Osim uređenja okoliša i postavljanja kućice u Velenikima, dodatno je uređeno i parkiralište, a vrijednost investicije je oko 150.000,00 kuna.

IN ITALIANO...