Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Sutra otvorenje prometnice Mugeba-Fuškulin

Sutra otvorenje prometnice Mugeba-Fuškulin Sutra otvorenje prometnice Mugeba-Fuškulin Sutra otvorenje prometnice Mugeba-Fuškulin

S današnjim danom dovršava se asfaltiranje županijske ceste u punom profilu između naselja Mugabe i Fuškulin, dok se nerazvrstana cesta u naselju Fuškulin planira asfaltirati u subotu, 22. travnja 2017.

Kako je planirano, privremena prometna regulacija za sav promet uklonit će se u subotu. u popodnevnim satima, sukladno suglasnosti Županijske uprave za ceste.  

U sklopu radova izvedeno je ukupno  2.179 metara cjevovoda, od čega je 1.330 metara gravitacijski, a 849 metara tlačni te dvije crpne stanice. Novoizgrađeni kolektor odvodit će buduće otpadne vode naselja Fuškulin, Jasenovica, Ćuši, Dračevac i Montižana, preko kanalizacijske mreže i kolektora Mugeba na uređaj za pročišćavanje otpadnih voda Poreč Jug.  

Radove u visini od približno 3.500.000,00 kuna izvodila je tvrtka ING – GRAD iz Zagreba, a asfalterske radove izvodi Cesta Pula d.o.o.  

Zahvaljujemo građanima i korisnicima sustava na suradnji i razumijevanju za vrijeme trajanja radova, poručuju iz Odvodnje Poreč d.o.o.

IN ITALIANO....