Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
LAG ''Središnja Istra'' – dežurstvo u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju

LAG ''Središnja Istra'' – dežurstvo u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju

LAG ''Središnja Istra'' osnovan je 2012. godine te je napredovao u organizaciju koja značajno doprinosi razvoju područja na kojem djeluje. Zajedničkim djelovanjem stvorila se udruga koja stoji na raspolaganju svojim građanima u razvoju odnosno razradi njihovih projektnih ideja i nastupa kao posrednik između njihovih želja i potreba te dostupnih sredstava iz programa i fondova Europske unije.    

Jedinice lokalne samouprave u sastavu LAG-a: Grad Pazin, Grad Poreč-Parenzo te općine Cerovlje, Gračišće, Lupoglav, Karojba, Motovun, Sveti Petar u Šumi, Tinjan, Funtana, Sv. Lovreč, Vrsar, Višnjan i Žminj.  

LAG ''Središnja Istra'' izradio je strateški dokument LOKALNA RAZVOJNA STRATEGIJA LAG-a SREDIŠNJA ISTRA 2014. – 2020. koji je financiran sredstvima Europske unije. Ovaj strateški dokument temelj je za daljnji razvoj cjelokupnog područja i konkretizaciju dosadašnjih postignuća. Njime će se osigurati povlačenje dodatnih sredstava za održiv i pametan razvoj te nastaviti sa ostvarenjem željene vizije središnje Istre kao područja kvalitetnog i ugodnog življenja.  

Svi zainteresirani poduzetnici, obrtnici,  poljoprivrednici i ostali građani biti će slobodni doći na informativni razgovor vezano uz rad LAG-a ''Središnja Istra'' te provođenje raznih natječaja i mjera koje su planirane u Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a ''Središnja Istra''. Više informacija o LAG-u možete dobiti na slijedećem linku: http://lag-sredisnjaistra.hr/   

Dežurni ured LAG-a ''Središnja Istra'' biti će otvoren i slobodan za javnost u srijedu 05.04. 2017. od 10 do 12h u prostoru Poduzetničkog inkubatora u Žbandaju, na adresi Žbandaj 34a.  

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na mail anita.prgomet@porec.hr  ili manuel@lag-sredisnjaistra.hr , te na broj telefona 052/634-304.  

Veselimo se Vašem dolasku.    

IN ITALIANO...