Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Raspisan natječaj „Mali projekti za bolje sutra“

Natječaj za male projekte pod nazivom „Mali projekti za bolje sutra“ raspisuje se iz sredstava osiguranih u Fondu gradova i općina za 2017. godinu. Članovi Fonda su sljedeći gradovi i općine: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Kanfanar, Svetvinčenat, Vrsar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale.

Pod malim projektom podrazumijevamo projekt koji traje najduže 6 mjeseci, a njegovom realizacijom se rješavaju konkretni problemi koji su detektirani u lokalnoj zajednici čime se ostvaruje razvoj cjelokupne zajednice, potiče se građane da budu aktivniji, te da volontiraju, besplatni su za sve korisnike, te donose istima niz koristi. Mali projekti također potiču suradnju javnog, privatnog i civilnog sektora. 

Na natječaj za male projekte mogu se prijaviti: udruge, ustanove i mjesni odbori koji imaju sjedište registrirano na području članova/ica Fonda te koji udovoljavaju uvjetima navedenima u Uputama za prijavu na natječaj. 

Ukupan fond iz kojeg se natječaj raspisuje iznosi 200.000,00 kn. Prijavitelji mogu najviše zatražiti 15.000,00 kn za realizaciju svog projekta. 

Rok za prijavu na natječaj je 31.03.2017. godine.

Više informacija nalazi se na stranicama http://www.civilnodrustvo-istra.hr/ , a cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na istoj stranici u rubrici Otvoreni natječaji

IN ITALIANO...