Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Uz božićni koncert, danas na porečkom Adventu sudjelujte u zanimljivim predavanjima i radionicama

Uz božićni koncert, danas na porečkom Adventu sudjelujte u zanimljivim predavanjima i radionicama

Još jedan dan u sklopu Adventa Poreč ispunjen je brojnim događanjima. Program na Trgu Matije Gupca u 17 sati otvaraju mališani iz dječjeg vrtića Radost, a nakon njih, s početkom u 19.30 sati, svečani božićni koncert održat će mješoviti pjevački zbor „Joakim Rakovac“.

Uz događanja na Trgu Matije Gupca,  Centar za mlade Poreč u 19 sati dovodi gosta-predavača, Davora Šišovića,  poznatog novinara, književnika i kvizaša iz Pazina, koji će održati predavanje pod nazivom Istra kao zavičaj nadnaravnih bića. Šišović će otkriti kako izgleda istarski nadnaravni pandemonij, kako su nastajale i čemu su služile priče o nadnaravnim bićima i što je s tim pričama danas. Predavanje se održava u prostorijama Centra za mlade Poreč, Narodni trg 1 (kod ulaza u Umjetničku školu).

Gradska knjižnica Poreč nastavlja sa svojim ciklusom radionica za mlade Kava u 2. Pod vodstvom  Sanje Matošević iz Sv. Lovreča, danas će se u prostorima za mlade Gradske knjižnice izrađivati božićni ukrasi s početkom u 13 sati.

Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec