Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Od danas na Advent Poreč besplatnim vlakićem

Od danas na Advent Poreč besplatnim vlakićem

Na Advent Poreč od danas možete i besplatnim vlakićem, koji će prometovati svakog vikenda (osim za Božić i Novu godinu) od 10 do 13 te od 16 do 20 sati. Izuzetak je tjedan između Božića i Nove godine, tijekom kojeg će vlakić prometovati svaki dan.

Polazna stanica Adventskog vlakića nalazi se kod Velikog gradskog parkirališta, kraj ulaza u gradsku tržnicu. Od tamo, vlakić će prometovati  Mlinskom ulicom, do Trga Joakima Rakovca, preko ulice Istarskog razvoda do Obale maršala Tita, a završna stanica Adventskog vlakića bit će odmah do Adventa Poreč, kod carinskog gata na porečkoj rivi. Povratnom rutom, vlakić će prometovati Obalom maršala Tita, zatim ulicom Karla Huguesa, Županije Somogy te Partizanskom ulicom do početne stanice.

Ovim putem, molimo sve vozače da obrate pozornost na privremenu regulaciju prometa, te da ne parkiraju na mjestima rezerviranim za prometovanje Adventskog vlakića. Posebice se to odnosi na početnu i završnu stanicu – kod Velikog gradskog parkirališta te kod carinskog gata na porečkoj rivi.

Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec   

IN ITALIANO...

Dodatni materijali