Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Advent Poreč otvara se paljenjem božićnih lampica, za sve posjetitelje osiguran i besplatan parking

Advent Poreč otvara se paljenjem božićnih lampica, za sve posjetitelje osiguran i besplatan parking

Advent Poreč otvara se paljenjem božićnih lampica, za sve posjetitelje osiguran i besplatan parking Advent Poreč otvara se paljenjem božićnih lampica, za sve posjetitelje osiguran i besplatan parking

Danas u 17 sati i službeno se otvara Advent Poreč na Trgu Matije Gupca, zajedničkim paljenjem božićnih lampica, čime će se označiti početak adventske bajke u našem gradu. Palme i ostala stabla na Trgu Matije Gupca iluminacijom po deblima  i krošnjama, te prigodno dekorirane kućice i bijeli paviljon,  osvijetlit će sjajem stotina bijelih lampica jedan od najljepših porečkih parkova.

Nakon zajedničkog paljenja božićnih lampica, okupljeni će se moći fotografirati sa Svetim Nikolom, koji je danas ujutro s porečkim vrtićarcima već obišao Advent.  Najmlađi će odmah nakon fotografiranja sa Svetim Nikolom moći preuzeti svoju fotografiju, ali i poklone. Okupljene će od 18 sati zabavljati Baredinesauri.

Kako bi svi naši posjetitelji mogli bezbrižno uživati u bogatom programu Adventa Poreč na Trgu Matije Gupca, ali i u Pučkom otvorenom učilištu, Gradskoj knjižnici, Centru za mlade i drugdje, svih četrdeset dana trajanja Adventa osiguran je besplatan parking na parkiralištu Vrtovi (kod Cantine) i na parkiralištu kod Osnovne škole Poreč (kod ulaza u školu).

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec