Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Sutra se otvara Advent Poreč, pred nama 40 dana bogatog programa

Sutra se otvara Advent Poreč, pred nama 40 dana bogatog programa

Dolaskom Svetog Nikole i zajedničkim fotografiranjem s našim najmlađima, besplatnim klizalištem s besplatnim najmom opreme te bogatom gastronomskom ponudom na božićnom sajmu u utorak, 6. prosinca 2016. i službeno počinje prvo izdanje manifestacije Advent Poreč.

Od 17 sati nadalje, Trg Matije Gupca dočekat će sve posjetitelje u najljepšem ruhu, prepun ukrasnih lampica i prigodno dekoriranih kućica te s bijelim paviljonom, koji će kroz četrdeset dana Adventa ugostiti više od 20 koncerata poput Detoura, Cirkusa, Night Expressa, Gustafa, Blues brajdersa i ostalih, ali brojne programe za djecu poput Adventskog cirkusa i Dječje Nove godine. Advent Poreč obilježit će i gastro delicije, kuhano vino, te pravi blagdanski šušur na mediteranski način.

Osim što će nakon fotografiranja sa Svetim Nikolom mališani moći odmah preuzeti svoju fotografiju, ali i poklončiće koje je za njih spremio Sveti Nikola, sutra se na Trgu Matije Gupca otvara i sezona klizanja, koja u Poreču ostaje otvorena sve do 15. siječnja 2017. Za sve je pripremljena i raznolika gastro-ponuda u adventskim kućicama po prigodnim cijenama, a okupljene će od 18 sati zabavljati Baredinesauri.

Sutrašnje otvaranje Adventa Poreč samo je uvertira u vikend pred nama, koji će obilježiti koncert Detoura i manifestacija „Slatko jutro“ Turističko ugostiteljske škole Anton Štifanić iz Poreča, za koju pripremljeno 3000 besplatnih čokoladnih zalogajčića za sve posjetitelje.

Partneri su Adventa Poreč Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Društvo invalida, kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec   

 

IN ITALIANO...