Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Od ponedjeljka kreće uređenje nogostupa do Stancije Portun – na snazi privremena regulacija prometa

Od ponedjeljka kreće uređenje nogostupa do Stancije Portun – na snazi privremena regulacija prometa

Od ponedjeljka kreće uređenje nogostupa do Stancije Portun – na snazi privremena regulacija prometa Od ponedjeljka kreće uređenje nogostupa do Stancije Portun – na snazi privremena regulacija prometa

Od ponedjeljka, 5. prosinca 2016., u ulici Mate Vlašića kreće uređenje nogostupa do Stancije Portun. Tijekom izvođenja radova, do 24. prosinca, na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Grad Poreč-Parenzo još je prošle godine uredio nogostup ulicom Mate Vlašića od križanja s ulicom Tina Ujevića sve do postojećeg nogostupa kod TC Kaufland. Uređenjem posljednjeg preostalog dijela pješačkog nogostupa u Vlašićevoj, stanovnicima naselja istočno od porečke obilaznice bit će omogućeno sigurno prelaženje preko obilaznice, a ostvarit će se  i pješačka komunikacija uređenim pješačkim površinama do samoga centra grada.

Zahvat predviđa uređenje nogostupa dužine oko 200 m i širine 1,60 m, a sami radovi će se izvoditi u tri faze, kako bi se, što je moguće manje, remetio promet na prometnicama u zoni zahvata.

Po okončanju zahvata, obilaznica će dobiti označeni pješački prijelaz na kraku kružnog raskrižja „Stancija Portun“ u smjeru Varvari, što će omogućiti sigurniji način odvijanja pješačkog prometa, za kojeg je na navedenoj lokaciji primijećen trend povećanja.

Molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne signalizacije.

IN ITALIANO...