Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Posebna regulacija prometa oko Zelene Lagune, Mugebe, Fuškulina i Starići u nedjelju, 16.listopada zbog održavanja Porečkog triatlona

Posebna regulacija prometa oko Zelene Lagune, Mugebe, Fuškulina i Starići u nedjelju, 16.listopada zbog održavanja Porečkog triatlona

I ove godine Turistička zajednica Grada Poreča i Triatlon klub Swibir iz Zagreba krenuli su u organizaciju Porečkog triatlona (četvrtog), sportske manifestacije međunarodnog karaktera koja je već prve godine dobila status Državnog prvenstva u srednje dugom triatlonu.

Sama manifestacija, koja obuhvaća tri sportske discipline, plivanje, biciklizam i trčanje, održavat će se u gradu Poreču i okolici.

Za potrebe organiziranja Porečkog triatlona, s jednim ciljem, a to je sigurnost svih natjecatelja, iz organizacije mole za razumjevanje oko posebnog režima prometa na dan utrke, 16.listopada 2016. godine u periodu od 8h do 16h na području Zelene lagune te mjestima Mugeba, Fuškulin, Starići.

Sva tri segmenta utrke bit će osigurana od službenog policijskog osoblja te zaštitarske tvrtke.

Posebna napomena za građane sa područja Mugeba, Fuškulin i Starići:

Cesta Žatika – Starići – Fuškulin – Mugeba (Lokalna cesta 50090) bit će zatvorena za promet 16.listopada 2016. u periodu od 8,30 do 13,30 te me za korištenje alternativnih puteva na dan utrke.

IN ITALIANO...