Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Filatelistička izložba u poštanskom uredu - filatelisti 01 (1) Filatelistička izložba u poštanskom uredu - filatelisti 01 (2) Filatelistička izložba u poštanskom uredu - filatelisti 01 (3) Filatelistička izložba u poštanskom uredu - filatelisti 01

Filatelistička izložba u poštanskom uredu

Na panoima postavljenim u poštanskom uredu na porečkom Trgu slobode izložene su hrvatske poštanske marke izdane između 1995. i 2008. godine iz kolekcije predsjednika Filatelističkog društva Poreč Darka Bartolića. Zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović istakla je kako pozdravlja ovakve inicijative, te kako bi bilo korisno i vrlo dobro da se slične izložbe održavaju češće. Nadamo se da će posjetitelji naše filatelističke izložbe, posebice oni mlađe generacije, sakupljanje poštanskih maraka doživjeti kao zanimljiv hobi kojim se vrijedi baviti.
Filatelističko društvo „Poreč“, u suradnji s Hrvatskom poštom, priključilo se proslavi Dana grada Poreča s filatelističkom izložbom: POŠTANSKE MARKE REPUBLIKE HRVATSKE od 1995. do 2008. godine. Izložba je otvorena u petak 30.4. u i ostati će otvorena do 29.5. u radnom vremenu pošte.