Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Otvoren 25. Promohotel - Promo 2010 (1) Otvoren 25. Promohotel - Promo 2010 (2) Otvoren 25. Promohotel - Promo 2010 (3)

Otvoren 25. Promohotel

Više od 120 izlagača iz Hrvatske i inozemstva sudjeluje na ovogodišnjem 25. međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel koji je u srijedu, 24. ožujka 2010. otvoren u dvorani Intersport u Zelenoj laguni.  

U nazočnosti brojnih istarskih gospodarstvenika, turističkih djelatnika kao i gostiju iz inozemstva, potpredsjednik HGK Šime Vidulin , proglasio je  Promohotel 2010 otvorenim te zaželio svim izlagačima da na ovom sajmu sklope dobre ugovore. Predsjednica HGK Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić zahvalila je izlagačima na velikom odazivu, što je veliki doprinos razvoju istarskog turizma, ali i ostalih dijelova poduzetništva u funkciji turizma.

Na Promohotelu se po prvi puta održava Promolife, festival slobodnog vremena zabave i sporta. Na sajmu, kojeg, pod pokroviteljstvom Istarske županije, Gospodarske i Obrtničke komore, Grada Poreča, te Turističke zajednice Grada Poreča organizira Studio 053 d.o.o. Poreč, okupilo se 120 izlagača iz Hrvatske i inozemstva. Ove godine svoju ponudu izlagači predstavljaju na više od pet tisuća četvornih metara sajamskog izložbenog prostora. Sajam je otvoren do 27. ožujka 2010. godine