Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Mjesec borbe protiv ovisnosti – aktivnosti kroz ovaj tjedan

Povjerenstvo Zajedno protiv ovisnosti Grada Poreča i Zdravi Grad – Poreč u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca 2009. godine provodi niz aktivnosti u Mjesecu borbe protiv ovisnosti.

Kroz ovaj tjedan (23. – 29. studenog) u programu su sljedeće aktivnosti:

23. – 26.11. (15.00 – 18.00) – U Savjetovalištu Zdravog grada Poreč održat će se savjetovanje „Otvorena vrata savjetovališta“. Savjetovalište će u tjednu Otvorenih vrata pružati besplatne usluge individualnog i obiteljskog savjetovanja za sve zainteresirane građane. Realizirati će se i različiti programi za unaprijed dogovorene grupe.

23. – 30.11. – Udruga Institut Pula informirati će učenike u Srednjoj školi Mate Balota Poreč o projektu „Ostavljeni hepatitis C“. Kroz taj će projekt učenici biti informirani o rizicima i posljedicama konzumiranja različitih sredstava ovisnosti.

24.11. (10.00 – 15.00) – Učenici grupe Vršnjak pomagač OŠ Poreč će na Trgu slobode provoditi akciju „Drvored zdravlja“. U toj će akciji pozivati građane na zdrave životne izbore i uručiti im jabuku kao simbol  zdravlja.

26.11. (12.00) – U Zdravom gradu Poreč na okruglom stolu „Razgovarajmo zajedno“ srednjoškolci i stručnjaci raznih profesija će razgovarati o rizicima eksperimentiranja sa sredstvima ovisnosti.

27.11. (18.00) – U Zdravom gradu Poreč, dr. Robert Torre održat će predavanje za građanstvo na temu „Kockanje i klađenje“.