Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik posjetio plesačice - MOT08 - 1 (1) Gradonačelnik posjetio plesačice - MOT08 - 1 (2) Gradonačelnik posjetio plesačice - MOT08 - 1 (3) Gradonačelnik posjetio plesačice - MOT08 - 1

Gradonačelnik posjetio plesačice

U sklopu Dječjeg tjedna, gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić posjetio je 12. listopada 2009. marljive plesačice studija za izvedbene umjetnosti MOT'08. U prekrasno uređenoj prostoriji u Domu obrtnika Poreč, članice plesne skupine Honey i Magic dočekale su s veseljem gradonačelnika Edija Štifanića i izvijestile ga o načinu njihova rada, natjecanjima, putovanjima i mogućnostima koje im pruža nova prostorija za vježbanje.
Posebnom ugođaju u sali za vježbanje pridonijeli su i maštovito obojeni zidovi. Na njima, kombinirajući različite boje i nijanse boja za zidove, te igrajući se u slobodno vrijeme, valjkom i spužvom, članice Udruge MOT08 napravile su pravo mjesto druženje i ples.
Pregršt smijeha, udobna odjeća, plesne šlapice ili čarapice, radost i veselje ispunjavaju dvoranu za ples. Stotinjak djece pleše od ponedjeljka do subote. U sedam plesnih grupa plesačice vježbaju pod budnim okom voditeljica Josipe Tadijanović i Elde Kosanović Radovik.
Članice Udruge MOT'08 dobro znaju kako kvalitetno ispuniti svoje slobodno vrijeme te ga učiniti oplemenjenim radošću i veseljem, i onim što istinski vole, a to je ples.
Plesačice su s ponosom pokazale svoj veliki talent i izvele nekoliko plesnih točaka. O njihovoj marljivosti i volji za rad najbolje svjedoče brojna natjecanja i dobri rezultati. U izlaganju koje su pripremile za gradonačelnika, ipak su se složile da im je najljepše i najveće iskustvo bilo ono na Svjetskom prvenstvu u plesu. To je nešto što nikada nećemo zaboraviti i, baš kao tada, uvijek ćemo dostojno predstavljati naš grad Poreč
Gradonačelnik Edi Štifanić je čestitao djevojčicama na uspjesima, te naglasio kako su njihovi uspjesi rezultat mukotrpnog rada i odricanja. Drago mi je da uživate u onom što radite, a mi ćemo vam i u narednom periodu omogućiti da vježbate i plešete, zaključio je gradonačelnik Štifanić te zahvalio na toploj dobrodošlici i najljepšoj razglednici koju plesačice šalju iz Poreča u cijeli svijet. Uz predsjedništvo Udruge MOT'08, susretu s plesačicama je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Grada Poreča, Vesna Kordić.