Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Polivalentno igralište u Buićima

Polivalentno igralište u Buićima

U Buićima su započeli radovi na izgradnji polivalentnog asfaltiranog igrališta dimenzija 42,00x22,00 m1, odnosno ukupne površine 924 m2. Polivalentno igralište (nogomet, rukomet, košarka) na kojem će biti postavljeni golovi, koševi, klupe i koševi za smeće biti će ograđeno zaštitnom ogradom.

Kako bi na polivalentnom igralištu bilo moguće organizirati sportske susrete i u večernjim satima, bit će postavljena i vanjska rasvjeta odnosno rasvjetni stupovi sa suvremenim reflektorima. Sva oprema koja će se ugraditi u potpunosti je usklađena s Evropskim normama koje se odnose na ekološko svjetlosno zagađenje. Na 4 stupa rasvjete postaviti će se ukupno 8 reflektora.

Građevinski su radovi povjereni poduzeću Cesta d.o.o. iz Pule dok je za javnu rasvjetu igrališta zadužena tvrtka Đusto d.o.o. iz Poreča. Sportska oprema, golovi, koševi povjereni su poduzeću Special d.o.o. iz Pazina. Zaštitnu ogradu oko igrališta postavit će tvrtka Top Metal d.o.o iz Tara.  Ukupna vrijednost investicije je 400.000,00 kn + PDV.