Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Javno savjetovanje o izradi Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Poreča-Parenzo

Grad Poreč-Parenzo, Upravni odjel za proračun i gospodarstvo, Odjeljak za gospodarstvo objavljuje savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Poreča-Parenzo, koje traje od 27. svibnja do 10. lipnja 2016. godine.

S obzirom na zakonsku obvezu donošenja propisa o obavljanju ugostiteljske djelatnosti na području Grada Poreča-Parenzo i činjenice da se predložena Odluka o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Poreča-Parenzo odnosi na sve građane Grada Poreča-Parenzo, te u cilju da se građanima omogući davanje prijedloga i mišljenja na nacrt prijedloga Odluke, ovim putem se poziva zainteresiranu javnost – građane, poduzetnike, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove, sve zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetne i provedive Odluke.

Slijedom navedenoga, pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 10. lipnja 2016. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području grada Poreča-Parenzo, putem pošte na adresu Grad Poreč-Parenzo, Upravni odjel za proračun i gospodarstvo, Obala m. Tita 4, 52 440 Poreč ili slanjem na adresu elektroničke pošte morena.micetic-fabic@porec.hr , uz prilaganje obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti ovdje. Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati ime i prezime, adresu podnositelja i moraju biti čitko napisani, uz jasno navođenje dijela prijedloga Odluke na kojeg se odnose, te biti dostavljeni u prethodno navedenom roku. Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi biti će javno dostupni na službenoj internet stranici Grada Poreča-Parenzo. Ukoliko ne želite da Vaš doprinos bude javno dostupan na službenoj internet stranici Grada, molimo da to jasno istaknete pri slanju prijedloga.

Nacrt prijedloga Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Poreča-Parenzo objavljen je u elektronskom obliku na službenoj stranici Grada Poreča-Parenzo http://www.porec.hr/ . Objavljeni nacrt prijedloga Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Poreča-Parenzo predstavlja radni materijal, pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama, te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Odluke.

In Italiano...