Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat

Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat

Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat Postavljene nove teretane na otvorenom na Gradskom kupalištu, plažama Materada Sjever i Červar Porat

Nakon prošlogodišnjeg postavljanja teretane na otvorenom na Picalu, koja je zaintrigirala mnogobrojne korisnike i rekreativce,Grad Poreč-Parenzo ove je godine investirao u postavljanje dodatnih 10 sprava za vježbanje na otvorenom na tri gradske lokacije.

Četiri sprave za vježbanje , od kojih je jedna i za osobe s invaliditetom, postavljene su na Gradskom kupalištu u tzv. „rekreacionoj zoni“, dok su na gradskim plažama Materada Sjever i onoj u Červar Portu postavljene po tri sprave s podlogom – eliptična hodalica, univerzalne šipke i veslarica. Radove na postavljanju sprava s podlogom izveo je Grip Juričić d.o.o.

Grad Poreč-Parenzo, postavljanjem sprava za vježbanje na otvorenom, nastavlja s uređenjem gradskih plaža koje s ovakvim sadržajima postaju još privlačnije korisnicima svih generacija kojima je korištenjem ovih sprava osigurana sigurna i učinkovita rekreacija.

In Italiano...