Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Ponovljeni Javni poziv za popunjenje Poduzetničkog inkubatora d.o.o.

Ponovljeni Javni poziv za popunjenje Poduzetničkog inkubatora d.o.o.

Ponovljeni Javni poziv za popunjenje Poduzetničkog inkubatora d.o.o. Ponovljeni Javni poziv za popunjenje Poduzetničkog inkubatora d.o.o. Ponovljeni Javni poziv za popunjenje Poduzetničkog inkubatora d.o.o. Ponovljeni Javni poziv za popunjenje Poduzetničkog inkubatora d.o.o.

Poduzetnički inkubator d.o.o. u vlasništvu Grada Poreča-Parenzo, objavljuje ponovni Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora postojećim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u zgradi bivšeg Društvenog doma Žbandaj.

Grad Poreč - Parenzo je Poduzetnički inkubator Poreč kandidirao na natječaj „Poduzetnički impuls za 2014. godinu“, te je po prihvaćanju  projekta  Ministarstvo poduzetništva i obrta dana 18. srpnja 2014. godine Gradu odobrilo bespovratna sredstva u visini od 75% vrijednosti ulaganja.

U prostoru od  200 kvadratnih metara pored ureda za poduzetnike u ICT i kreativnim industrijama opremljena je zajednička multinamjenska sala za konferencije, sastanke, druženja, zajednička recepcija, kuhinja i sanitarni čvorovi. Primarno su svi prostori u funkciji javne poduzetničke infrastrukture, dakle stoje na raspolaganju poduzetnicima i građanima u svrhu raznih radionica, predavanja i slično.

Poziv za iskazivanje interesa budućih ''stanara'' - korisnika inkubatora biti će otvoren 15 dana, odnosno do popunjenja istoga.

Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. poduzetnicima će nuditi sljedeće beneficije:

- poslovni prostor uz naknadu od 1 kn godišnje,

- besplatan program redovnih edukacija,

- besplatno poslovno savjetovanje,

- zajedničke administrativne usluge i usluge održavanje te zajedničku promociju.

U prilogu objavljujemo dokumentaciju za prijavu na Javni poziv za dodjelu poslovnih prostora: