Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U sklopu Mjeseca poduzetništva u Poreču prvi put B2B susret poduzetnica

U sklopu Mjeseca poduzetništva u Poreču prvi put B2B susret poduzetnica

U sklopu programa Mjeseca poduzetništva u Poreču 6. listopada 2020. godine u Domu obrtnika Poreč od 12 do 16 sati održat će se B2B (business to business) susret poduzetnica pod nazivom ˝Novo normalno u poduzetništvu˝, u suradnji s Centrom poduzetnica iz Zagreba.

 

B2B susret u Poreču ugostit će poduzetnice iz svih krajeva Hrvatske te sve one koji se bave poduzetništvom ili ih zanimaju poslovne aktivnosti na realnom tržištu, s ciljem da u uvjetima „novog normalnog“ poslovanja, kroz zajedničke aktivnosti, druženja i razmjenu iskustava, pronađu najkvalitetnija rješenja za uspješnu prodaju, odnose s klijentima, plasman proizvoda i usluga te međuljudske odnose, prije svega u biznisu.

 

Ukoliko želite sudjelovati na B2B susretu poduzetnica Hrvatske prijavite se na info@poduzetnica.hr s naznakom ˝B2B susret u Poreču˝.

 

Ovo je još jedna u nizu aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju po treći puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. Tijekom mjeseca listopada na više lokacija u Gradu svakodnevno se održavaju aktivnosti namijenjene poduzetnicima i svim zainteresiranim građanima različitih područja interesa, u kojima sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

 

U privitku: program B2B susreta

IN ITALIANO... 

Dodatni materijali