Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Gradi se cesta Radoši-Buići, asfaltiranje u Mihatovićima, pješačka staza za Ulicu S. Rajka

Gradi se cesta Radoši-Buići, asfaltiranje u Mihatovićima, pješačka staza za Ulicu S. Rajka Gradi se cesta Radoši-Buići, asfaltiranje u Mihatovićima, pješačka staza za Ulicu S. Rajka Gradi se cesta Radoši-Buići, asfaltiranje u Mihatovićima, pješačka staza za Ulicu S. Rajka
Nastavljaju se komunalni radovi u svim mjesnim odborima na području Poreča i okolice, sukladno dogovoru s Mjesnim odborima i građanima.Tako se trenutno dovršavaju pripremni radovi za asfaltiranje prometnice koja spaja naselja Buići i Radoši u dužini od 250 metara.

Osim što će stanovnici naselja Radoši dobiti kvalitetan alternativni pravac za prometovanje prema navedenom naselju, bit će olakšana i cirkulacija školskog autobusa koji vozi trasom na kojoj se trenutno izvode radovi.

Osim na navedenoj lokaciji radovi se izvode i u Ulici Stipe Rajka  gdje se gradi pješačka staza u dužini od 130 metara te se postojeći nogostupi prilagođavaju za osobe smanjene pokretljivosti dok se u naselju Mihatovići trenutno asfaltira nerazvrstana prometnica u dužini od 80 m između kućnih brojeva 36 i 37.

Izvođač radova je poduzeće Cesta d.o.o., a radovi se izvode u sklopu ugovora o izvođenju asfalterskih radova na području Grada Poreča-Parenzo za 2019. godinu. Investitor je Grad Poreč-Parenzo.

IN ITALIANO...