Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

POREČ: Uskoro osvjetljena šetnica na Gradskom kupalištu, dovršeno uređenje parkirališta u naselju Brčići

POREČ: Uskoro osvjetljena šetnica na Gradskom kupalištu, dovršeno uređenje parkirališta u naselju Brčići POREČ: Uskoro osvjetljena šetnica na Gradskom kupalištu, dovršeno uređenje parkirališta u naselju Brčići POREČ: Uskoro osvjetljena šetnica na Gradskom kupalištu, dovršeno uređenje parkirališta u naselju Brčići

Poreč, 09.06.2023.   Popularna šetnica na porečkoj plaži Gradsko kupalište bit će osvijetljena od idućeg tjedna. Naime, na potezu od Vila Cluba do Kupališta, dio šetnice uz more bio je do sad neosvijetljen, pa se po želji mještana i mjesnog odbora postavlja javna rasvjeta, za povećanje sigurnosti svih šetača na toj frekventnoj dionici.

Dodatno, kako je i najavljeno, u Mjesnom odboru Nova Vas dovršena su ulaganja u komunalnu infrastrukturu -  asfaltiranje parkinga i pristupa Društvenom domu Kukci, uređenje parkinga s devet mjesta u Ulici Poli lokvu u naselju Brčići, kao i pješački nogostup u Novoj Vasi - Porečka ulica – Dolina. Upravni odjel za komunalni sustav privodi aktualne komunalne radove kraju ususret zabrani izvođenja radova zbog turističke sezone, te nastavlja s investicijama po planu od rujna.

IN ITALIANO