Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Edukativna radionica „Paušalni obrt i fiskalizacija“ u Poduzetničkom inkubatoru Poreč

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju na temu „Paušalni obrt i fiskalizacija“, koja će biti održana u četvrtak, 30. ožujka 2017. s početkom u 11 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Žbandaju na adresi Žbandaj 34a. Predviđeno trajanje programa je jedan sat.

Besplatna edukacija je namijenjena obveznicima fiskalizacije i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o samoj pripremi te koje promjene donosi novi Zakon o fiskalizaciji.

Ovim se Zakonom uređuje postupak fiskalizacije u prometu gotovinom, obveznici fiskalizacije, sadržaj računa za provedbu fiskalizacije, vođenje Evidencije obveznika fiskalizacije u prometu gotovinom, provedba postupka fiskalizacije, plaćanje između obveznika fiskalizacije gotovim novcem te nadzor nad provedbom novog Zakona.

Prisutnima će temu „Paušalni obrt i fiskalizacija“ predstaviti Denis Fable iz obrta „OLIS projektiranje informacijskih sustava“, a edukacija u trajanju od jednog sata bit će besplatna za sve sudionike.

Prijava je obavezna zbog  ograničenog broja sudionika, te se mole zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na http://www.porec.hr/  pošalju na e-mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do utorka, 28. ožujka 2017.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

IN ITALIANO...