Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Obavijest o sanaciji kanalizacijske mreže u ulici Obala maršala Tita

Obavijest o sanaciji kanalizacijske mreže u ulici Obala maršala Tita

U ulici Obala maršala Tita i na Trgu Matije Gupca trenutno se saniraju kolektori i kontrolna okna CIPP metodom bez kopanja, nakon što su izvršeni istraživački radovi na utvrđivanju mikro lokacija infiltracije morske vode u kanalizacijski sustav. 

Sanacija kanalizacijskih objekata potrebna je zbog sprječavanja infiltracije morske vode  u kanalizacijski sustav odvodnje, što je utvrđeno sustavom mjerenja vodljivosti na nedavno rekonstruiranim crpnim stanicama.  Morska voda koja se infiltrira u sustav odvodnje, u predjelu obale do crpne stanice na carinskom gatu, remeti rad crpnih stanica aglomeracije Poreč jug.  Sanacija se izvodi temeljem rezultata istraživačkih radova izvršenih u veljači 2017.g. na kanalizacijskim objektima koji nisu bili obuhvaćeni rekonstrukcijom obalnih kolektora u sklopu EU Projekt Poreč.   

Radove izvodi tvrtka IND-EKO d.o.o. iz Rijeke. Ugovoreni radovi vrijedni su 103.000,00 kn, a planiraju se dovršiti do 15. ožujka 2017.godine. 

Za vrijeme trajanja radova, pješački i kolnički promet obalom odvijati će redovno, međutim, mole se sudionici u prometu za pojačani oprez na predmetnoj lokaciji.

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr

Odvodnja Poreč  d.o.o.

IN ITALIANO...