Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Uredi podatke

Aktivni odmor

Bez obzira kojoj ćete vrsti smještaja dati prednost, izaberete li turističko naselje ili hotel bliže gradu, u blizini će biti niz sportskih terena.

Proljeće je najbolje godišnje doba da upoznate Poreštinu vozeći se bike stazama. Namamit će vas miris cvjetnih mediteranskih livada, a ako pažljivije pogledate što Porečani rade u šumama, možda naučite brati divlje šparuge, ovdašnji proljetni kulinarski specijalitet. Kad se umorite od pedaliranja, možete se okušati na tenis terenu, u nekom dvoranskom sportu, jahanju ili jedrenju. Niste li nikada boćali, evo prilike savladati sport koji je u Evropi u usponu. Proljeće je idealno vrijeme i za izlete u druge kulturno-povijesno zanimljive istarske gradove.

Dobar dio turističkih kapaciteta organiziran je na Poreštini tako da pogoduje odmoru čitave obitelji. Ne morate isprobati niti jedno od 165 tenis igrališta, ali kad ste na moru pokušajte sa sportovima na vodi za koje opremu možete posuditi u svakom turističkom naselju, a u sportskim centrima ponudit će vam i obuku. Dok vrijeme trošite na sebe, djecu će zabaviti školovani animatori.