Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – poljoprivrednicima predstavljene potpore za ulaganja u razvoj poljoprivrede

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU – poljoprivrednicima predstavljene potpore za ulaganja u razvoj poljoprivrede
U okviru programa Mjesec poduzetništva u Poreču održana je prezentacija o potporama za ulaganje u poljoprivredu. Prezentaciju je održala Kristina Radolović iz MPN digital consulting, poduzetnica koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata u javnom i privatnom sektoru. U posljednjih nekoliko godina specijalizirala se za savjetovanje poljoprivrednih gospodarstava i pronalaženje optimalnih rješenja za financiranje projektnih ideja u skladu sa preferencijama i mogućnostima klijenata.


Prezentacija je bila usmjerena na vlasnike poljoprivrednog gospodarstva ili one koji to tek namjeravaju postati, te ukoliko ih zanima što donosi nova financijska perspektiva za razdoblje 2023.- 2027. Predstavile su se neke od najzanimljivijih intervencija kao što su potpore za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju, potpore za ulaganja u preradu poljoprivrednih proizvoda, osiguranje poljoprivredne proizvodnje i drugo. Uz navedeno je bila predstavljena i usluga virtualne asistencije za poljoprivredna gospodarstva koja su osmišljena s ciljem da poljoprivrednim gospodarstvima olakša upravljanje njihovim poslovanjem.

Navedena prezentacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.