Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

KLASTER POREČ RIVIERA - Free Poreč Riviera Bike Tours

KLASTER POREČ RIVIERA - Free Poreč Riviera Bike Tours

Poreč, 17.08.2022. Besplatne biciklističke ture su projekt kojeg Turistička zajednica grada Poreča provodi već 4. godinu zaredom, a od ove godine projekt se širi na cijeli klaster Poreč Riviera. Cilj ovog projekta je valorizacija Poreštine kao bike friendly destinacije te pozicioniranje klastera kao vodeće destinacije u Istri za obiteljski outdoor odmor.

Besplatne ture provoditi će se od ponedjeljka do petka u periodu od 22. 8. do 30. 9. 2022., a voditi će ih stručni vodiči na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

 

U ponudi će biti pet besplatnih vođenih MTB tura s polaskom iz Poreča, Funtane, Tar-Vabrige, Kaštelira ili Vižinade. Biciklisti će moći birati između laganih i srednje zahtjevnih ruta dužine od 20 do 45 km i od 115 do 450 m akumuliranog uspona.

 

Napomene o besplatnim MTB turama:

 

o   Ture su potpuno besplatne i ne uključuju pića, hranu ili ulaznice.

o   Moguć je najam bicikala, kaciga i ostale biciklističke opreme (uz nadoplatu).

o   Kaciga je obavezna.

o   Nije preporučeno za djecu mlađu od 14 godina.

o   Potrebno je znati voziti bicikl i imati osnovnu kondiciju za prijeći 20 do 50-ak km dnevno.

o   U slučaju potrebe osigurano je interventno vozilo.

o   Vodič ima pravo izmijeniti rutu ovisno o vremenskim uvjetima i kondiciji gosta.

 

Rezervacija na ture je besplatna ali obavezna i to najkasnije 12 sati prije polaska. Sve najave i upiti šalju se na Viber ili WhatsApp (T: +385 (0)91 604 1723, E-adresa: bikecenterporec@gmail.com).

 

Detaljan program svih tura kao i karakteristike staza mogu se pronaći na internet stranicama turističkih zajednica Poreča, Tara-Vabrige, Funtane, Kaštelir-Labinci i Vižinade ( www.myporec.com, www.tar-vabriga.com, www.funtana.com, www.kastelir-labinci.com, www.tz-vizinada.hr ).  

 

Radi što bolje promocije projekta, štampani su informativni letci na engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku te plakati.

 

IN ITALIANO...