Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Nastavlja se uređenje i postavljanje novih igrala na dječjim igralištima

Nastavlja se uređenje i postavljanje novih igrala na dječjim igralištima Nastavlja se uređenje i postavljanje novih igrala na dječjim igralištima Nastavlja se uređenje i postavljanje novih igrala na dječjim igralištima
Nastavlja se proljetno uređenje dječjih igrališta po svim mjesnim odborima. Lokacije i vrsta igrala odabrani su kroz dogovor s predstavnicima mjesnih odbora. Tako je na igralištu u Buićima uklonjeno staro kombinirano igralo, te je igralište opremljeno novim igralima – klackalicom, dvosjednom ljuljačkom i kućicom s rampom i toboganom. Uz igralište je postavljena i zaštitna metalna ograda s ciljem podizanja sigurnosnih mjera igrališta. 

 

Na igralištu u Žbandaju, u blizini škole, postavljena je nova klackalica kao nadopuna postojećim igralima. S obnovom dječjeg igrališta u Cancinima započelo se prošle godine kada je na igralištu uklonjeno staro kombinirano igralo i postavljeno je novo – kućica s rampom za penjanje i toboganom. Kako je tada bilo planirano i najavljeno, sada je postavljena i nova dvosjedna ljuljačka.

 

Upravni odjel za komunalni sustav nastavit će s obnovom dotrajale komunalne opreme i opremanjem dječjih i polivalentnih igrališta i u razdoblju pred nama. Podsjetimo, Poreč s gotovo 140 dječjih i polivalentnih igrališta ima gotovo četiri puta više igrališta od hrvatskog prosjeka, te će nastaviti održavati visoki komunalni standard.

IN ITALIANO...