Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poreč - event za žene poduzetnice - networking Breakfast - kako postići harmoniju osobnog razvoja i antistresa

Poreč - event za žene poduzetnice - networking Breakfast - kako postići harmoniju osobnog razvoja i antistresa
Portal Women in Adria, za žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru u bilo kojem polju, u petak 20. svibnja 2022. u Poreču organizira event Networking Breakfast – Kako postići harmoniju osobnog razvoja i antistresa? Događaj je namijenjen poduzetnicama, managericama i direktoricama. Predavačica je  Iva Tominović Matas koja će sudionice upoznati s tehnikom emotivne slobode EFT ili kako ju većina poznaje, tapkanje. 

 

Kako kažu najavi, pkanje je jednostavna i blaga metoda, a veoma moćna. Na vrlo nježan način može vas dovesti do dubokih uvida o uvjerenjima. Tehnika koju možete i same primijeniti kad osjećate stres, ljutnju, tugu i sve ostale emocije koje utječu na nas same i na naše poslove. Ono što nije dobro za posao nije dobro za nas. Što nije dobro za nas neće biti dobro ni za nikoga oko nas.

 

Grad Poreč-Parenzo sufinancirat će s 50% iznosa (100 kuna) sudjelovanje za svaku sudionicu koja je ujedno članica neformalne grupe „Poduzetne žene Poreštine“, s ciljem jačanja i umrežavanja žena na lokalnoj razini.

 Sve informacije o događaju i način prijave nalaze se na linku https://events.womeninadria.com/events/porec-20-05-2022-networking-breakfast-kako-postici-harmoniju-osobnog-razvoja-i-antistresa/

IN ITALIANO...