Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Konačna Lista reda prvenstva upisa u dječje vrtiće za pedagošku 2016./2017. godinu

Na sjednici održanoj 20. lipnja 2016. Povjerenstvo za provođenje upisa u dječje vrtiće utvrdilo je Listu reda prvenstva upisa djece u dječje vrtiće za pedagošku 2016./2017. godinu. U jaslice je primljeno 92, a u vrtiće 99 djece koja u cijelosti ispunjavaju uvjete za prijem u dječje vrtiće ili ukupno 191 dijete.

Time je gotovo svoj djeci  s područja Grada Poreča-Parenzo koja ispunjavaju uvjete za prijem u dječje vrtiće (prebivalište i starosnu dob) omogućen upis u jaslički program i vrtićki program. Za jaslički program 9 djece je na „listi čekanja“ - 6 s područja Poreča, 3 s područja Tara, dok za 17-ero djece roditelji nisu prihvatili upis djeteta u ponuđene jaslice. 

Za vrtićki program 4 djece je na „listi čekanja“, 1 dijete s područja Poreča, 2 s područja Vižinade i 1 dijete s područja Tara, dok za 2 djece roditelji nisu prihvatili upis djeteta u ponuđeni  vrtić. 

Djeca koja su na „listi čekanja“  bit će primljena u naznačene dječje vrtiće ako tijekom pedagoške godine u njima bude slobodnih mjesta. 

S obzirom na to da ima još raspoloživih mjesta u dječjim vrtićima za vrtićki program (46 mjesta), Povjerenstvo je zauzelo stav da roditeljima djece koja tijekom pedagoške godine udovolje uvjetu prebivališta ili starosne dobi  bude ponuđen smještaj u dječje vrtiće.

IN ITALIANO...