Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Javna rasprava o Prijedlogu urbanističkog Plana uređenja zone ugostiteljsko - turističke namjene Špadići

Na osnovi članka 96. Zakona o prostornom uređenju (NN, br. 153/13.), članka 11. Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja Zone ugostiteljsko – turističke namjene Špadići (Sl.G, br. 7/14.) i zaključka Gradonačelnika Grada Poreča – Parenzo, klasa 350-01/14-01/144 i ur.broj 2167/01-09/01-16-4 od 31. svibnja 2016. godine, objavljuje se Javna rasprava o Prijedlogu urbanističkog Plana uređenja zone ugostiteljsko - turističke namjene Špadići.

Javna rasprava provest će se od 8. lipnja do 8. srpnja 2016. godine.

Javno izlaganje provest će se u utorak 14. lipnja 2016. godine u Velikoj vijećnici Gradskog vijeća Grada Poreča – Parenzo, Poreč, Obala M.Tita 5, s početkom u 17 sati.

Javni uvid u prijedlog Plana omogućava se u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča, Poreč, Obala M.Tita 5, svakog radnog dana od 8 - 11 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana mogu se, do dana zaključenja javne rasprave, podnositi :

- upisom u knjigu primjedbi u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Poreča,

- upisom u zapisnik o javnom izlaganju,

- dostavom putem pošte na adresu Grad Poreč, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Poreč, Obala M.Tita 5,

- dostavom putem e-mail-a – prostorno.planiranje@porec.hr

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi.   

In Italiano...