Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Dovršeni radovi na kanalizacijskoj mreži u Mugebi, Varvarima, St. Portun i Peškeri

Dovršeni radovi na kanalizacijskoj mreži u Mugebi, Varvarima, St. Portun i Peškeri

Dovršeni radovi na kanalizacijskoj mreži u Mugebi, Varvarima, St. Portun i Peškeri Dovršeni radovi na kanalizacijskoj mreži u Mugebi, Varvarima, St. Portun i Peškeri Dovršeni radovi na kanalizacijskoj mreži u Mugebi, Varvarima, St. Portun i Peškeri Dovršeni radovi na kanalizacijskoj mreži u Mugebi, Varvarima, St. Portun i Peškeri Dovršeni radovi na kanalizacijskoj mreži u Mugebi, Varvarima, St. Portun i Peškeri

Sa zadovoljstvom obavještavamo građane o dovršetku radova na izgradnji kanalizacijske mreže u naseljima Varvari, Mugeba, St.Portun i Peškera. Ukupno je u tim naseljima izvedeno preko 11 kilometara kanalizacije i 6 crpnih stanica, a po završetku je bilo potrebno asfaltirati 17.600,00 kvadratnih metara ili približno 6 kilometara prometnica.

Vrijednost izvedenih radova iznosi približno 11.250.000,00 kuna, a sufinancirani su putem strukturnih i kohezijskih fondova Europske unije. U navedenim naseljima izvedeno je približno 400 kućnih priključaka, na koje će se korisnici moći spajati po dobivanju uporabne dozvole građevina.

Zahvaljujemo građanima na strpljenju i suradnji tijekom izvođenja radova.  

Odvodnja Poreč d.o.o.

In italiano ...