Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Društvu invalida Poreč uručeno specijalizirano vozilo

Društvu invalida Poreč uručeno specijalizirano vozilo

Društvu invalida Poreč uručeno specijalizirano vozilo

U petak, 29. travnja 2016., gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Edi Štifanić uručio je, zajedno s koordinatoricom Zdravog grada Poreč Natašom Basanić Čuš, ključeve posebno prilagođenog kombi vozila Društvu invalida Poreč, koje će omogućiti aktivaciju mobilnog tima za potrebe Društva.

Sredstva za vozilo svojim su donacijama te sudjelovanjem u tradicionalnoj novogodišnjoj lutriji Društva invalida Poreč skupili građani i organizacije u oznosu od 120.000 kuna, dok je Grad Poreč-Parenzo pokrio potrebnu razliku s iznosom od 170.000 kuna. Osim toga, prijavom na natječaj RBA, Društvo je za istu namjenu dobilo 15.000 kuna, kao i donaciju sudionika, u Poreču održanih WinDaysa, od 22.000 kuna.

- Čekali smo na to vozilo godinama i napokon smo supjeli zaokružiti projekt zahvaljujući građanima, donatorima i Gradu Poreču. Za nas je vozilo od neprocjenjive važnosti jer s njime ćemo moći dovoziti invalide do naših društvenih prostorija, ali će im vozilo biti dostupno i za druge potrebe, rekla je tajnica Društva invalida Poreč Sandra Brečevac.

Basanić Čuš je naglasila kako je Grad prepoznao veliki entuzijazam i trud porečkog Društva invalida te je skupio sredstva, ali prvenstveno iskazao volju da im pomogne i olakša svakodnevno djelovanje.

In Italiano...