Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Projekcija filma "Živim život bez nasilja" za porečke osnovnoškolce

Projekcija filma "Živim život bez nasilja" za porečke osnovnoškolce

Film „Živim život bez nasilja“ dojmljiv je edukativni film, koji će se u našem gradu prikazati generacijski svim učenicima osmih razreda porečkih osnovnih škola, 21.travnja 2016. u dvorani Kazališta PUO Poreč. Projekcije će se održati u 11.00 sati za učenike u prijepodnevnoj smjeni i  u 14.00 sati za učenike u poslijepodnevnoj smjeni istoga dana.

Film prikazuje besmisao i tragičnost nasilnog rješavanja problema te usmjerava na nultu toleranciju na nasilje. Svjedoci smo da je nasilje prisutno diljem svijeta pa tako i u našoj zemlji i to u raznim pojavnim oblicima. Podaci pokazuju da je u porastu vršnjačko nasilje među mladima i nasilje u maloljetničkim partnerskim vezama.

Stoga je prikazivanje ovog filma sastavni dio sadržaja rada, definiranih prioriteta i programa Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Poreča- Parenzo. Projekciju filma partnerski su osmislile organizacije čiji su predstavnici okupljeni i rade u gradskom Vijeću za komunalnu prevenciju te druge suradničke organizacije i to: Policijska uprava Istarska - PP Poreč, Zdravi grad Poreč, Osnovna škola Poreč, Pučko otvoreno učilište Poreč, a sve pod pokroviteljstvom Grada Poreča-Parenzo.

Pozivamo sve zainteresirane suradnike i građane da se pridruže besplatnoj projekciji filma „Živim život bez nasilja“ u dvorani kazališta POU Poreč.

Vijeće za komunalnu prevenciju Grada Poreča-Parenzo

In italiano...