Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Najbolji  osnovci kod gradonačelnika - skola 05 Najbolji  osnovci kod gradonačelnika - skola 06 Najbolji  osnovci kod gradonačelnika - skola 07 Najbolji  osnovci kod gradonačelnika - skola 08 Najbolji  osnovci kod gradonačelnika - skola 09

Najbolji osnovci kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Vesna Kordić primili su u prostoriji Velike vijećnice najuspješnije učenike porečkih osnovnih škola.

Stotinjak je djece osvojilo nagrade na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima u različitim disciplinama, od fizike, matematike,hrvatskog jezika, talijanskog , pa do sportskih  aktivnosti,  a gradonačelnik Edi Štifanić im je čestitao, te rekao da će Grad Poreč  i dalje ulagati u školstvo i nagrađivati svoje najbolje.  Ove su godine najbolji na poklon od Grada Poreča dobili put u zabavni park - Mirabilandiju.

Učenici su nam samo kratko rekli da je „put bio malo dug, ali su ga ples i pjesma u autobusu prilično skratili“. Sanja Radetić Fatorć se u ime Osnovne glazbene škole Slavko Zlatić zahvalila gradonačelniku na podršci, te dugogodišnjoj izuzetno dobroj suradnji.  Radetić Fatorić je istakla i veoma dobru suradnju s ostalim školama. Krasno je dobiti pohvale poput onih od gradonačelnika koji je jednom prilikom rekao da je OGŠ Slavko Zlatić „porečki brand“ .  Ravnatelj Osnovne škole Poreč Edi Zarli i ravnateljica Talijanske Osnovne škole Bernardo Parentin,  Nela Benčić Bazzarra također su zahvalili gradonačelniku i gradu Poreču na podršci, ali i pohvalili trud, rad i veliko odricanje svojih učenika na putu do ovakvih rezultata.   

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Vesna Kordić je učenicima i njihovim mentorima poželjela još puno uspjeha i dobrih rezultata te primijetila kako broj nagrađenih u našim školama uvelike raste, pa prostorija Velike vijećnice postaje pretijesna. Sve je učenike, mentore i ravnatelje s gradonačelnikom na kraju pozvala na zajedničko fotografiranje ispred gradske palače.