Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Dan Vojvodine na porečkom Promohotelu

Dan Vojvodine na porečkom Promohotelu

Dan Vojvodine na porečkom Promohotelu Dan Vojvodine na porečkom Promohotelu
Autonomna pokrajina Vojvodina, Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost spolova već šestu godinu zaredom predstavlja se porečkoj publici na Promohotelu. Posebno važan dio predstavljanja bogate ponude proizvođača prehrambenih proizvoda i ugostiteljsko-turističke opreme je Dan Vojvodine, održan danas, 26. veljače 2016., gdje je, u ime Grada Poreča-Parenzo, okupljene pozdravila zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović.

- Drago mi je što već šestu godinu zaredom izlažete svoje proizvode i usluge u Poreču i prepoznajete važnost sajma Promohotel, kako za naš grad, tako i ostatak Istre, rekla je zamjenica, pohvalivši raskošnu prezentaciju vojvođanske kulture. – Istra je prijatelj Vojvodini i nadam se da će naša suradnja s vremenom biti sve bolja, zaključila je.

Uz dogradonačelnicu, Dan Vojvodine otvorili su potpredsjednik tamošnjeg Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost spolova Miroslav Vasin, direktorica Promohotela Ivana Štiković, tajnik Hrvatske gospodarske komore Pula Damir Sirotić, te načelnik županijske uprave Valerio Drandić. Na Danu Vojvodine predstavljen je projekt Bogatstvo različitosti, prezentacija gastronomske i folklorne ponude, a okupljenima su se predstavili proizvođači, udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz vojvođanskih mjesta. Uz tamburašku glazbu, uzvanicima su ponuđene vojvođanske delicije te je dogovoren nastavak vrlo uspješne trinaestogodišnje suradnje Autonomne pokrajine Vojvodine i Istarske županije.    

In Italiano...