Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
"Star night" u subotu u Žatiki - esdu 01 "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 02 "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 03 "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 03a "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 04 "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 05 "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 05a "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 05b "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 05c "Star night" u subotu u Žatiki - esdu 06

"Star night" u subotu u Žatiki

 23. svibnja, 2009. godine u dvorani Žatika u Poreču, u sklopu ESDU World Dance Masters 2009, održana je show večer „Star Night“.

Pred gotovo popunjenom dvoranom, u vrućoj atmosferi, za titulu „Star Night Winer“ borili su se izvođači 25 najbolje ocijenjenih koreografija i pjevačkih izvedbi sa kvalifikacijskih i finalnog turnira.

Celebrity žiri u sastavu Mani Gotovac, Edvin Liverić i Jacques Houdek za najatraktivniju izvedbu, a time i pobjednika ovog showa, odabrali su točku „Racism“ u izvedbi plesne skupine Activity iz Češke.

Atmosferu su dodatno zapalili specijalni gosti show programa Jacques Houdek, Dollie Henry& Paul Jenkins (jazz dance i saksofon) iz Engleske i Remy Martin, Mjuzikl zvijezda iz Francuske.