Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Koncert natjecatelja showa „The Voice“ oduševio prepuno porečko kazalište

Koncert natjecatelja showa „The Voice“ oduševio prepuno porečko kazalište

Koncert natjecatelja showa „The Voice“ oduševio prepuno porečko kazalište

Kao dio adventskih programa u Poreču, u nedjelju, 27. prosinca 2015., u porečkom kazalištu nastupilo je sedmero natjecatelja iz talent-showa The Voice, koje je u Poreču okupio domaći predstavnik – Gordan Gregurović - Gogo, u suradnji s Centrom za mlade Poreč i Gradom Porečom-Parenzo.

Antonela Đinđić, Božidarka Matija Čerina, Kristian Ordulj, Daniel Jurišević, Mateo Pilat, Dora Vestić i naš Gordan Gregurović su kroz dva i pol sata zabavljali porečku publiku vrsnim izvedbama i odličnim repertoarom, u kojem je svatko iz publike mogao pronaći nešto za  sebe. Prepuno porečko kazalište, u kojem su bila ispunjena sva sjedeća i stajaća mjesta, uživalo je u domaćim i stranim skladbama, kao i prigodnim božićnim pjesmama. Na samome kraju, pjevanju se pridružila i publika, koju je sedmero Voiceovaca sa svojim gostima, podiglo na noge finalnom izvedbom pjesme „Sretan Božić“. Uz najbolje želje povodom blagdana, nakon koncerta svi su čestitali Gogu i Centru za mlade Poreč na organizaciji ovakvog događaja te poželjeli uskoro još jedno ovakvo druženje u Poreču.

Ovogodišnji Advent u Poreču okuplja vrsne glazbenike i predstave u porečkom kazalištu, bogati program i poklone za 1400 porečkih mališana tijekom Porečke bajke, te odličnu inicijativu privatnih poduzetnika i Grada kojom je za sve omogućeno besplatno klizanje na „Ledenoj rivi“ u Poreču, a posebno veseli činjenica što su svi navedeni programi izuzetno dobro posjećeni, te omogućuju svim dobnim skupinama da tijekom blagdana pronađu nešto i za sebe. Vrhunac blagdanskih događanja u Poreču svakako će biti spektakularan Doček Nove godine na Trgu slobode uz Jelenu Rozgu i goste iznenađenja, uz koje je zabava predviđena do ranih jutarnjih sati.