Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Uvođenje modela kontrolinga Grada Poreča - kontroling 02 Uvođenje modela kontrolinga Grada Poreča - kontroling 03 Uvođenje modela kontrolinga Grada Poreča - kontroling 04

Uvođenje modela kontrolinga Grada Poreča

U želji da i dalje nadograđuje i poboljšava proračunski sustav na višestranu korist i proračunskih korisnika, tvrtki i neprofitnih udruga Grad Poreč je krenuo još jedan korak dalje – u primjenu modela kontrolinga.

21. svibnja 2009. godine u Velikoj vijećnici Grada Poreča tvrtka COIN d.o.o.iz Pule je održala prezentaciju modela kontrolinga Grada Poreča svim proračunskim korisnicima, tvrtkama u većinskom vlasništvu Grada te neprofitnim udrugama. Navedena tvrtka s kojom je Grad Poreč ugovorio izradu modela kontrolinga ponudila je veoma dobar model, a valja napomenuti kako ima i dobre reference na tom području.

Postavljanje sustava e-uprave (kontrolinga) kako u gradu, tako i nad tvrtkama i ustanovama u vlasništvu omogućuje vrlo jednostavan i transparentan uvid u poslovanje te automatizirano  i ažurno provođenje  funkcije upravljanja. 

U implementiranje modela kontrolinga u Gradu Poreču uključeno je 14 poslovnih subjekata od toga 3 tvrtke u većinskom vlasništvu Grada Poreča, 2 neprofitne udruge te 9 proračunskih korisnika. 

Cilj ove prezentacije je bilo upoznavanje sa sustavom, a u narednom periodu biti će održane radionice. Plan implementacije modela je da se od 01.01.2010. krene sa stavljanjem sustava u funkciju.