Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja

Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja

Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja Besplatno klizalište „Ledena riva“ otvoreno na gradskoj rivi do 25. siječnja

Danas je, 21. prosinca 2015., u punom šatoru na gradskoj rivi otvoreno dugoočekivano klizalište „Ledena riva“. Prvi je to put od 2007. godine da je Poreč u blagdanskom razdoblju dobio klizalište, koje je ove godine pokrenuto kao inicijativa lokalnih privatnih poduzetnika, uz podršku Grada Poreča-Parenzo.

Privatni poduzetnici naglasili su kako su se na ovaj potez odlučili kako bi Poreču i njegovim građanima, a poglavito onim najmlađima, omogućili da dožive duh zimskih radosti i to potpuno besplatno. Gradonačelnik Edi Štifanić zahvalio je na inicijativi svim poduzetnicima, napominjući kako je ovo klizalište više od objekta – ono predstavlja ogroman trud, rad i dobru volju svih uključenih u projekt.

Na otvaranju su mališane pozdravile maskote Porečke bajke, neizostavni Bajko i Fiaba, a s velikim uzbuđenjem mališani su dočekali i Djeda Mraza.

Klizalište na gradskoj rivi pored Gradske kavane bit će otvoreno svakoga dana od 10 do 22 sata, osim Božića. Na sam Badnjak, 24.prosinca, radno vrijeme klizališta bit će od 10 do 15 sati, a 1. siječnja od 15 do 22 sata. Još jednom napominjemo da je ulazak u klizalište, kao i najam klizaljki u cijelosti bez naknade – besplatan. Osim besplatnog klizanja bit će organizirana škola klizanja, a oni malo vještiji moći će se okušati i u jednom od najpopularnijih zimskih sportova – hokeju. Tijekom narednih 35 dana sve one koji posjete „Ledenu rivu“ očekuju brojna iznenađenja kao što su mađioničarske predstave, koncerti, animacije i slično. Za potpuni ugođaj, na štandu pored klizališta, bit će organizirana bogata ponuda toplih napitaka i grickalica po pristupačnim cijenama.

Za organizirane dolaske, molimo, javite se na 451- 099, interni 108.