Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Lista o ostvarivanju prava na osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz europskih (EU) fondova

Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo donio je Listu o ostvarivanju prava na osposobljavanje i Odluku o ostvarivanju prava na osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz europskih (EU) fondova po Natječaju o sufinanciranju osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz europskih (EU) fondova objavljenom na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Grada Poreča-Parenzo u vremenskom razdoblju od 1.12. do 11.12.2015. godine.

Natječajem je bilo određeno da će Grad Poreč-Parenzo u 2015. godini sufinancirati osposobljavanje za dvanaest (12) polaznika. Po preporuci Savjeta mladih sa sjednice održane 21.12.2015., a koju je gradonačelnik prihvatio, pravo na sufinanciranje osposobljavanja ostvaruje 19 kandidata, koji su podnijeli uredne i potpune molbe i koji ispunjavaju uvjete iz Natječaja.

Svi kandidati dužni su pristupiti razredbenom ispitu iz engleskog jezika, koji će održati 28. 12.2015. u 10 sati u učionici broj 4. Pučkog otvorenog učilišta Poreč, na II. katu, ulaz iz ulice Aldo Negri (u prolazu prema Umjetničkoj školi). S kandidatima koji polože ispit iz engleskog jezika Grad Poreč-Parenzo će, prije početka osposobljavanja, zaključiti ugovore o pravima i obvezama. Planirani početak nastave je 9.1.2016. godine u 9 sati, u učionici broj 2. Pučkog otvorenog učilišta Poreč, na I. katu, ulaz iz ulice Aldo Negri.

Dodatni materijali