Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

119.sjednica Gradskog poglavarstva u srijedu

119. sjednica Gradskog poglavarstva održat će se u Maloj vijećnici Grada Poreča, Obala m. Tita 5/1 u srijedu, 20.svibnja 2009. godine u 13,00 sati. Za rad sjednice predložen je sljedeći dnevni red:

1. Verifikacija zapisnika sa 118. sjednice Gradskog poglavarstva

2. Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Pravilnik o radu Gradske knjižnice Poreč (Izvjestiteljica: Vesna Kordić)

3.Razmatranje Godišnjeg izvješća o rezultatima analize uzoraka po Programu praćenja sadržaja teških metala (olovo i kadmij) u povrću zelene tržnice grada Poreča u 2008. godini (Izvjestiteljica: Vesna Kordić)

4.Razmatranje zamolbi studenata za odgodu vraćanja stipendije (Izvjestiteljica: Vesna Kordić)

5.Donošenje Odluke o pomoći građanima koji u 2009. godini ostanu bez zaposlenja (Izvjestiteljica: Vesna Kordić)

6.Donošenje Zaključka o prosječnoj neto plaći građana Grada Poreča za 2008. godini (Izvjestiteljica: Vesna Kordić)

7.Izvještaj o ostvarenju tekuće proračunske pričuve za razdoblje I-III 2009. godine (Izvjestiteljica: Sandra Mušković)

8.Prijedlog Sporazuma o suradnji u provođenju Međunarodnog programa Plava zastava u Republici Hrvatskoj za 2009. godinu (Izvjestitelj: Damir Hrvatin)

9.Donošenje Odluke o ponovnom raspisivanju Natječaja za prodaju građevinskog¸ zemljišta u vlasništvu Grada Poreča, Servisna zona Poreč - područje II - Facinka  (Izvjestitelj: Đulijano Petrović)

10. Donošenje Odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja za kupnju nekretnina u k.o. Nova Vas po natječaju objavljenom 13.02.09. (Izvjestitelj: Đulijano Petrović)

11.Donošenje Odluke o utvrđivanju najpovoljnijih ponuditelja po natječaju za zakup poslovnih prostora od 13.03.2009. godine  (Izvjestitelj: Đulijano Petrović)

12.Donošenje Zaključka o prodaji stana u Poreču, Vukovarska 1, nositeljici stanarskog prava Manueli Brečević Brčić iz Poreča  (Izvjestitelj: Đulijano Petrović)

13.Donošenje Zaključka o isplati naknade Dunji Benčić iz Poreča za ulaganja u poslovni prostor u Poreču, Motovunska 7.(Izvjestitelj: Đulijano Petrović)

14.Prijedlog Ugovora o ulaganju sredstava od naknade za priključenje u  izgradnju objekata za prihvat, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda za  2009. godinu (Izvjestitelj: Milan Laković)

15.Prijedlog Ugovora o održavanju kanalizacijskog sustava odvodnje oborinskih voda za 2009. godinu   (Izvjestitelj: Milan Laković)

16.Prijedlog Ugovora o ulaganju sredstava za izgradnju objekata opskrbe pitkom vodom za 2009. godinu (Izvjestitelj: Milan Laković)

17.Prijedlog Ugovora o ulaganju sredstava od kanalizacijskog doprinosa   za izgradnju objekata za prihvat, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda za 2009. godinu (Izvjestitelj: Milan Laković)

18.Prijedlog Ugovora o ulaganju sredstava od održavanja čistoće u nabavu opreme - obnovu voznog parka za 2009. godinu (Izvjestitelj: Milan Laković)

19.Razno.