Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
SportFest u Poreču: Sportski vikend za sve fanove svih sportova

SportFest u Poreču: Sportski vikend za sve fanove svih sportova

SportFest u Poreču: Sportski vikend za sve fanove svih sportova
Četvrto izdanje Sport Festa vraća se u Poreč od 16. do 18. listopada 2020. s puno novosti i zanimljivosti. Uz slogan #vjernisportu i želju da sajam, konferencija i natjecanja budu uspješni i sigurni, u koordinaciji s relevantnim službama pripremljeni su uvjeti i mjere koji će omogućiti održavanje jednog od većih sportskih događaja ove specifične godine.

 

Jedna od bitnijih novosti je promjena lokacije održavanja sajma i konferencije te je novo mjesto održavanja Sport Event dvorana Diamant u sklopu Valamar Diamant resorta. Odlične vijesti za sve posjetitelje su da je osigurano besplatno parkiranje i da se ulaz na sajam ne naplaćuje.

 

Sajamski dio uključuje niz zanimljivih izlagača i predstavljanje sportova kao što su boks, crossfit, bodybuilding, Red Bull BMX, skijanje, fitness, mini trampolin, a održat će se i tri izložbe: – Hrvatski sportski muzej: Franjo Bučar – Nik Titanik: sportske karikature – Filip Peraić: James Harden Illustrated.

 

Polaznici konferencije imat će priliku slušati vrhunske predavače impresivnih sportskih karijera među kojima su:

 

– Ratko Rudić

 

– Zlatko Mateša

 

– Nenad Bjelica

 

– Stojko Vranković

 

– Sara Kolak i mnogi drugi!

 

Kao i uvijek, održat će se nekoliko natjecanja među kojima se po broju prijavljenih i atraktivnosti ističe RUN Croatia utrka te uz nju dodgeball i flying disc!

 

Kako je na današnjem druženju s novinarima uoči održavanja manifestacije koja se otvara sutra rekla zamjenica gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo, Nadia Štifanić Dobrilović, veliko je zadovoljstvo da se manifestacija i ove godine održava u Poreču, gradu sporta, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, te što će pružiti svim generacijama upoznavanje s novim sportovima, novim sportskim opremama i zanimljiva predavanja.

 

Izvor SportFest/Grad Poreč-Parenzo