Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Počinje suradnja Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Poduzetničkog inkubatora Poreč

Počinje suradnja Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Poduzetničkog inkubatora Poreč
Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i Morena Mičetić Fabić, direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč potpisale su sporazum o suradnji na provedbi aktivnosti unaprjeđenja poduzetništva na području grada Varaždina i Poreštine.

 

Cilj suradnje obuhvaća međusobno umrežavanje, razmjenu ideja, poticanje i unaprjeđenje poduzetništva, promociju i provođenje programa Akademije za poduzetništvo, umrežavanje poduzetnika i poduzetnica Varaždina i Poreštine, organizaciju zajedničkih događanja iz područja poduzetništva te razvoj, prijavu i realizaciju zajedničkih EU projekata.

 

Akademija za poduzetništvo idejni je koncept ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Varaždin Lane Velimirović Vukalović, započet 2018. godine. Cilj Akademije za poduzetništvo je pružiti poduzetnicima i obrtnicima poduzetnička znanja i vještine s naglaskom na transformaciju poduzeća i inovacije, a posebnost Akademije je da su predavači uglavnom lokalni poduzetnici te se na njihovom primjeru nastoji motivirati poduzetnike početnike za biznis te im ukazati na mogućnosti uspjeha i u manjim sredinama.

IN ITALIANO...