Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poziv: Kuharske radionice za roditelje "Domaće od malih nogu"

Poziv: Kuharske radionice za roditelje "Domaće od malih nogu"
LAG „Središnja Istra“ u sklopu projekta „Domaće od malih nogu“ organizira kuharske radionice za roditelje djece vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta. Na radionici će se pripremati tri jednostavna, ali nutritivno bogata jela, spravljena od lokalnih sezonskih namirnica. Cilj radionice je prenijeti važnost zdrave prehrane temeljene na lokalnim i sezonskim namirnicama, ali i podučiti pripremanju kvalitetnih „brzih“ obroka prilagođenih užurbanoj svakodnevici današnjih roditelja.

Radionica je jednodnevna i traje 3 sata, a broj polaznika je 20 osoba po radionici. Odvijat će se od 21. do 25. rujna 2020. u prostorijama Edukacijsko gastronomskog centra Istre na adresi Gortanov brijeg 1, Pazin, od 18 do 21 sat, a vodit će ih kuhar David Skoko. Broj polaznika je ograničen, a prijave će se primati do popunjena mjesta.

Prijavnicu možete popuniti na Facebook ili web stranici LAG-a „Središnja Istra“. Molimo Vas da u prijavnicu upišete ako imate željeni termin te navedete ukoliko dolazite u grupi s drugim osobama.

Trudit ćemo se prilagoditi Vašim željama, no zbog ograničenja broja polaznika po grupi, ne možemo garantirati da ćemo uvijek i uspjeti.

Veselimo se zajedničkom kuhanju.

LAG Središnje Istre

IN ITALIANO...