Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Javni poziv za Povelju 30 April

J A V N I  P O Z I V
za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča - POVELJU 30 APRIL u 2009. godini.

a temelju članka 7. Odluke o priznanjima Grada Poreča (Službeni glasnik Grada Poreča, broj 1/01 i 2/03) Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za priznanja Grada Poreča na sjednici održanoj 29. veljače 2009. godine, donijelo je Zaključak temeljem kojeg se objavljuje

J A V N I    P O Z I V

za predlaganje kandidata

za priznanje Grada Poreča - POVELJU 30 APRIL u 2009. godini

 

I.

            Pravo predlaganja kandidata za priznanje Grada Poreča, Povelju 30 april, koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2009. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča.

II.

            Predlagatelji su dužni svoj prijedlog dostaviti na adresu: Grad Poreč - Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja do zaključno 13. ožujka 2009. godine.

            Prijedlog se treba sastojati od: životopisa, radnih i životnih dostignuća, za pravne osobe osnovnih podataka, te posebnih razloga zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.

 III.

            Povelja 30. april se dodjeljuje povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča, pojedincima iz zemlje i inozemstva, za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa i tima, te udrugama i pravnim subjektima koji su svojim idejama i njihovim realizacijama, bilo individualno ili unutar ustanove, doprinijeli promicanju imena Grada Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imagea u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i sl.).

            Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.

 

 

Predsjednik Povjerenstva

Eđidio Kodan