Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

JAVNI POZIV roditeljima djece koja ne idu u dječje vrtiće, a obveznici su pohađanja programa predškole (djeca rođena do 31.ožujka 2010. godine)

U pedagoškoj 2015./2016. godini provodit će se obvezni program predškole za svu djecu u godini dana prije polaska u osnovnu školu, kako za djecu koja su polaznici dječjeg vrtića, tako i za djecu te dobi koja nisu polaznici dječjeg vrtića.

Program predškole traje minimalno 250 sati godišnje. Za djecu koja nisu polaznici vrtića program će se provoditi u Dječjem vrtiću „Radost“ u vremenskom razdoblju od 1.10.2015. do 30.5.2016. godine.

Program predškole mora osigurati svakom djetetu u godini dana prije polaska u osnovnu školu optimalne uvjete za razvijanje i unaprjeđivanje vještina, navika i kompetencija, te stjecanje spoznaja i zadovoljavanje interesa koji će mu pomoći u prilagodbi na nove uvjete života, rasta i razvoja u školskom okruženju.

Radi utvrđivanja točnog broja djece koja će biti uključena u ovaj program i organiziranja provođenja programa za djecu koja nisu polaznici dječjeg vrtića, pozivaju se roditelji djece rođene do 31.ožujka 2010. godine,  odnosno koja će do 31. ožujka 2016. godine navršiti 6 godina života, da se jave u Tajništvo Dječjeg vrtića „Radost“ Poreč, Rade Končara 7, radnim danima od 9 do 11 sati, u vremenskom razdoblju od 31. kolovoza do 4. rujna 2015. godine. Sa sobom su dužni donijeti djetetov izvod iz matične knjige rođenih (original ili presliku).