Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi

Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi Veliki odaziv na akciju darivanja krvi u Poreču, prikupljeno čak 85 doza krvi

Nakon organiziranih akcija darivanja krvi u Općoj bolnici Pula, gdje su sva društva Crvenog križa bili domaćini, Gradsko društvo Crvenog križa Poreč uspjelo je održati akciju darivanja krvi u vlastitom prostoru. Akcija je održana 27. travnja 2020. i to pod posebni uvjetima i u skladu s preporukama epidemiologa.

Ukupno je prikupljena krv od čak 85 darivatelja, a registrirana su i tri nova: Valentin Gazibarić, Adi Ibrić i Karla Vukoja. Među brojnim darivateljima ističu se rekorderi: Marijan Popić s 111 darivanja, Lučano Žiković s 99, Ahmet Kovačević 98, Miroslav Pendić 96, Renco Altin 34, Milenko Žiković 88 te Milan Štifanić sa 78 darivanja krvi.

Dese darivatelja evidentirano je kao odbijeno iz zdravstvenih razloga, a neki se već mogu javiti na sljedeću organiziranu akciju u Poreču, 6. svibnja 2020. u vremenu od 9-15 sati., napominje ravateljica GDCK Poreč Vesna Janko Finderle.